Simen Brunia

Lezingen en excursies

Een van mijn grootste passies is het delen van bomenkennis aan jong en oud, aan de beginner en aan professionals. En kennisdeling doe ik het liefst in de breedste zin van het woord. 

Lezingen

De afgelopen tien jaar heb ik al het geluk mogen hebben om voor zeer divers publiek lezingen te mogen verzorgen. Altijd met het hoofdonderwerp bomen, maar vaak terugkomend op drie deelthema’s: boomsoorten, boomgasten (bijvoorbeeld houtzwammen) en oude bomen. Deze thema’s komen niet zomaar uit de lucht vallen, maar zijn ook de drie thema’s van mijn bomenencyclopedie: www.bomenbieb.nl.

Binnen deze thema’s vind ik het geweldig om maatwerk te leveren aan de klant. Zo kunnen we bij de basis beginnen, maar voor een groep boomprofessionals kunnen we ook juist zeldzame of gevorderde informatie in de lezing verwerken. 

Heeft u interesse in een lezing vul dan het contactformulier in. Op deze pagina zijn ook voorbeelden te vinden van lezingen die ik de afgelopen jaren heb mogen verzorgen.

Excursies

Naast lezingen verzorgen is kennisdeling buiten bij de bomen zelf misschien nog wel leuker. Een combinatie van beide is vaak ook erg geslaagd. Door bij de boom zelf het verhaal te vertellen komen theorie en praktijk prachtig samen. Het mooiste van een excursie is dat het mij niet uitmaakt bij welke bomen ik sta. Ik vind het heerlijk om de bomen in ons prachtige land verder te ontdekken. En vooral jullie je eigen bomen te laten (her)ontdekken. Excursies op bijzondere bomenlocaties verzorgen is mogelijk, maar dus ook op uw eigen terrein. Gegarandeerd komt u met meer kennis over de bomen thuis dan aan het begin van de wandeling.

Heeft u interesse in een excursie vul dan het contactformulier in.