Simen Brunia

Over mij

Boomexpert

Simen Brunia is al geruime tijd actief in de bomenbranche, en heeft zich weten te ontwikkelen van boomonderzoeker tot adviseur en European Tree Technician. Hij geeft cursussen, excursies, lezingen onder vakgenoten, en is als redactielid actief voor de Kring Praktiserende Boomverzorgers.

Bomenbieb

Bij Simen ontbreekt het niet aan ambitie. Hij is een fervent kennisverzamelaar en heeft in 2012 een online bomenencyclopedie gelanceerd: bomenbieb.nl. Zijn doel is om alle informatie over bomen op een systematische en overzichtelijke manier toegankelijk te maken voor iedereen. Inmiddels staan er ruim 200 boomsoorten en 200 boomgasten online, en het einde van deze lijst is nog lang niet in zicht. Daarnaast vind je er een overzicht van de mooiste monumentale bomen die Nederland rijk is.

Blog

Kennis delen beperkt zich niet alleen tot bomenbieb.nl. Met dit kersverse blog wil Simen op een laagdrempelige manier nieuws, kennis, en achtergrond over bomen met jou delen. Kortom, als jij ook alles van bomen wil weten, hou dit blog dan in de gaten of abonneer je op de nieuwbrief.